Meteen naar de content

Gratis verzending in Nederland & Belgi√ę

Retourneren

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u hier contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in dermate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u wenst het product te behouden.

Het is dus niet de bedoeling een gebruikt artikel terug te sturen. Regelmatig ontvangen wij zendingen die vies, bekrast of incompleet zijn of gewoonweg een lange tijd gebruikt - deze zendingen worden NIET geaccepteerd en teruggestuurd.

Indien u besluit het artikel te retourneren dient het product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan elkedagkoopjes.nl geretourneerd te worden.

Stuur altijd uw artikelen retour via het postkantoor, dan ontvangt u een verzendbewijs en is het mogelijk om de retourzending na te zoeken. Elkedagkoopjes.nl neemt anders geen verantwoording op zich indien het pakket zoek is geraakt. Bewaar het verzendbewijs dus zorgvuldig.

Retourvoorwaarden:

-    Alle oorspronkelijke verpakkingsmaterialen moeten worden meegeleverd.
-    Alles dient in het plastic verpakt te zijn zoals geleverd.
-    Het product moet voorzien zijn van (een kopie van) de orderbevestiging die u per e-mail hebt ontvangen.
-    Het product mag absoluut geen gebruikers sporen bevatten.
-    Het product moet bij de retourzending degelijk verpakt zijn in een stevige verpakking, om de originele verpakking van het product heen.
-    Enkel een ongebruikt, kort getest product komt in aanmerking voor een retourzending. Zie dik gedrukte uitleg hierboven.

Garantie

Dit is terug te vinden in onze Algemene Voorwaarden onder Artikel 10.

SSL Certified Webshop

100% veilig en makkelijk betalen

Gratis Verzending

Gratis verzending¬†in Nederland & Belgi√ę

24/7 Klantenservice

Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar.

Hoge klanttevredenheid

Meer dan 40.000 tevreden klanten.